Bláboly ,

Knižná móda.

mája 30, 2014 Rea 4 Comments


Ahojte! 

Dnes som sa rozhodla pridať niečo do rubriky Pikošky, pretože som sama na ňu nejako pozabudla a chcela som ju troška oprášiť.

Neviem či ste si všimli, ale som dievča.
Netvárte sa tak šokovane. = D  A ako správne dievča aj mňa máličko zaujíma móda...
Dobre úprimne, skôr som hľadala nápady, čo by som si mohla spraviť s čisto bielym tričkom a našla som pár skvelých kúskov. Možno dostanete inšpiráciu aj vy.

Takže hor sa na to!






1. Áno, aj knihomoli cvičia! 


Dúfam, že ma v tom nenecháte samú a stotožníte sa s tými tričkami. Pretože neviem ako vy, ale ja tri hodiny, ktoré by v dnešnej dobe normálny človek strávil v posilňovni, venujem radšej čítaniu kníh a nikto ma nepresvedčí o tom, že čítanie nie je cvičenie. Skúste 5 hodín v kuse držať v rukách 500 stranovú knihu a potom sa porozprávame. = D























2. Kto nemá rád vtipné nápisy?

Myslím, že u mňa sa stane víťazom jedno z týchto tričiek, pretože milujem vtipné tričká. Vždy, keď si také tričko oblečiem, hneď mám celý deň lepšiu náladu.









































3. Tematické tričká.

Teraz, keď sa pozerám na tieto tričká, tak si hovorím, že čo tam po vtipných hláškach, urobím si takéto. Aspoň, keď ma na ulici zastaví sympatický chlapec a opýta sa ma či to je z knihy: The Faut in Our Stars, Slammed, Divergent alebo Harry Potter budem vedieť, že to je môj budúci manžel. = D

Kniha: Harry Potter - J. K. Rowling




Kniha: The Fault in Our Stars - John Green












Kniha: Slammed - Colleen Hoover




Kniha: Divergent - Veronica Roth



Všetky dobré knihy na jednom tričku: Percy Jackson, Harry Potter, Mortal Instruments, Hunger Games a Divergent.



4. Pocta autorom?

Keď som tieto tričká našla nevedela som sa rozhodnúť, či by títo spisovatelia boli nadšení, že sa z nich stali "modné ikony" alebo by chceli umrieť ešte raz. Tak či tak, ja by som si tieto tričká obliekla určite, a čo vy? 

Edgar Allan Poe                                     Henry Charles Bukowski



                            

5.Najlepšie na koniec.

Na záver som vybrala proti sebe úplne protiklady. Jedno tričko má hlbokú myšlienku a to druhé je zase strašne veľká blbosť, na ktorej sa smejem ešte teraz. Skúste si tipnúť, ktoré je ktoré. ;)






Dúfam, že sa vám tento nezmyselný článok aspoň trochu páčil a našli ste si tam tričko pre seba, lebo ja som sa stále nerozhodla.Vaša Rea. ;)



You Might Also Like

4 komentáre :

  1. Super článok... mám chuť kúpiť si väčšinu tých tričiek :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ušetri a vyrob si svoje. ;) Ja som si nakúpila akurát nažehlovacie papiere a na tie si potom vytlačím tie texty... ak si konečne vyberiem niečo z toho. :D

      Odstrániť
  2. Vidím, že cez leto nakúpim čisté tričká a budem vyrábať alebo rovno kúpim :D Najviac sa mi páčilo to s lyricsom Don´t stop believin po Harry Potterovsky :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ak si ho vyrobíš, tak chcem vidieť fotku, že ako sa ti to podarilo. :D

      Odstrániť