Bláboly ,

Vyvrcholenie súťaže je tu!

mája 01, 2015 Rea 5 Comments

Ahojte!
Napriek tomu, že kvôli škole teraz nemám čas si ani prdnúť (obrazne povedané, nemusíte sa báť o moje zdravie :D), našla som si pár minút na to, aby som vám konečne prezradila šťastného víťaza, ktorý získal túto dokonalú knižku.
Ale ešte predtým, v rýchlosti vám odpoviem na otázky, ktoré ste mi položili.

Ako oslavuješ narodeniny ty?

Takže, ako môžete aj vidieť, moje prvé blogové narodky som oslávila súťažou a svoje normálne narodeniny väčšinou oslavujem s rodinou a s kamarátmi (samozrejme oddelene :D), tak... +/- mesiac v kuse, pretože som sa narodila v lete a vtedy sú nielen všetci moji kamaráti, ale aj ja, rozlietaní po svete. Minulý rok som dokonca oslavovala narodeniny v tábore s deťmi a vyzerá to tak, že tento rok sa história znova zopakuje.
Teraz som si uvedomila, že svoje 21.narodeniny (áno, už budem môcť legálne piť aj v Amerike) oslávim na detskej diskotéke.... je to smutné či vtipné? Myslím, že som práve dala pojmu oslava nový význam. :D :D :D :D


Odkedy čítaš? myslím skôr normálne knihy, nie rozprávky pre deti. A do budúcna, tvoj budúci muž mal by tiež milovať knihy alebo sa držíš toho, že protiklady sa priťahujú?

Fúúúúha, ťažko povedať, ale zdá sa mi, že asi v 12 som prepadla čaru knižnice a detektívkam, s ktorými sa začala moja knižná závislosť, a potom sa to už so mnou vlieklo... až doteraz.
Budúci muž...? Toto je zákerná otázka. :D Myslím, že keby miloval knihy, tak by to bol určite len plus, no ja som už nenáročná (a s každým ďalším rokom si uvedomujem, že sa moje možnosti stále čoraz viac scvrkávajú :D)... takže by mi úplne stačilo, keby dokázal akceptovať moju vášeň pre knihy (nemusí ju aj so mnou zdieľať) a naučil sa, že keď na neho 8 hodín neprehovorím, tak to nie je preto, že by som bola nasratá, ale preto, že som sa začítala. :D

Tie červené vlasy nemáš prírodné, či? :D Keď tak akú farbu ( odtieň ) si si dala? :) ( strašne sa mi to podobá na Melisandru z GoT :D )

Šokujúco, nie nemám prirodzene červené vlasy. :D A každý mesiac skúšam inú farbu aj značku, takže ťažko povedať... Moja jediná rada je (ak chceš teda aj ty červené vlasy),  zmiešaj si dve rôzne farby. Ja väčšinou miešať červenú s ryšavou. ;)
(ehm, ďakujem...? Melisandru tam ako postavu nemám veľmi rada, ale zase nie je najškaredšia ... takže ďakujem-bez otáznika. :D)

Nakoniec by som sa vám chcela všetkým veľmi pekne poďakovať:
- že ste sa vôbec zapojili
- že ste sa niektorí fakt rozpísali, či už o knihách alebo o vašich oslavách
- za skvelé, nové knižné tipy
- za všetky tie úžasné priania
a za všetky komplimenty, ktoré sa týkali nie je dizajnu, názvu blogu, článkov, ale aj mojich vlasov (za ten kompliment zvlášť ďakujem :D). Zlepšili ste mi náladu, preto si myslím, že bude len férové, keď ju vylepším na oplátku zatiaľ aspoň jednému z vás (zatiaľ preto, lebo toto určite nebude moja posledná súťaž). 

Výhercom je/stáva sa Beťa.


Už som ju kontaktovala, ale keby sa mi do 48 hodín neozvala, tak vylosujem (teda segra zase vylosuje, chcela som, aby losovanie bolo objektívne) nového výhercu.


Na teraz sa s Vami lúčim, pretože sa musím ísť učiť.
Okej, klamem. Momentálne závislačím na všetkých blogoch, na ktoré ste mi nechali linky... to len aby ste vedeli, že keď nedoštudujem, tak len kvôli vám! :D
Vaša Rea. ;) 

You Might Also Like

5 komentárov :

  1. Gratulujem výherkyni a tebe ďakujem za odber :))
    P.S. Neviem, či som to spomínala, ale naozaj sa mi strašne páči dizajn blogu. Je podľa mňa skvelý :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja ďakujem, že si mi o tvojom blogu napísala. :D
      P.S. Ďakujeme veľmi pekne (ja + blog, to len aby si si nemyslela, že som schizofrenická). :D

      Odstrániť
    2. :D aj keby si bola, všetko by bolo v poriadku :D :) Nie je záááč :))))

      Odstrániť
  2. Ďakujem veľmi pekne za výhru! :3 Už som ti aj odpísala na mail, tak dúfam, že ti prišiel, lebo potvora mobil občas neodosiela správy :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemaj strach, našla som si tvoj mail. Takže všetko je v poriadku. ;) :D

      Odstrániť