Bláboly ,

Čo, kde, kedy, ako... + potrebujem váš názor!

augusta 18, 2014 Rea 8 Comments

Ahooooooojteeeeeeee!

Konečne som doma-doma. Všetky tábory mi už skončili (inak asi najkrajšie spomienky z tohto leta budem mať na táborové deti, neskutočne mi chýbajú), vrátila som sa už aj z východu, trikrát oslávila narodeniny a mám za sebou 3 festivaly zo štyroch.
Btw. mám pre vás aj malú ukážku z posledného festivalu:
Naľavo môj nový objav kapela The Feud - odporúčam! V strede ja s najlepšou kamarátkou a segrou (inak môj zadok je ten úplne napravo =D) sme fotili selfie o gigantické zrkadlo po svojom. Napravo najkrajšia výzdoba stanu akú som kedy na festivaloch videla. Obrovské kvety viseli z celého stropu.



Teraz by som vám chcela povedať, že sa pokúsim napísať článok To najlepšie za mesiac... Júl, ešte kým odídem na posledný festival, možno sa konečne vrátim aj k 30 dňovej výzve, prihodím niečo do Pikošiek a nakoniec mám pre vás prekvapenie. 
Keďže som mala narodeniny a riadim sa tým, že je lepšie niekoho obdarovať ako darčeky dostávať, tak mám na vás otázku. 

Po ktorej knihe už strašne dlho túžite?

Píšte mi do komentárov vaše odpovede a ja potom z vašich odpovedí vyberiem knihu, ktorá sa bude najčastejšie opakovať alebo knihu, ktorá ma najviac zaujme.
Dobre si rozmyslite, čo napíšte, lebo tú knihu, ktorú vyberiem, budete mať možnosť vyhrať v mojej prvej narodeninovej súťaži.
Ešte som sa vás chcela opýtať, čo hovoríte na video-recenzie kníh? Lebo som rozmýšľala nad tým, že by som to možno skúsila z tohto rožka. Čo vy nato?

Teším sa na vaše odpovede a lúčim sa s vami s mojou novou závislosťou. Rea. ;)



You Might Also Like

8 komentárov :

  1. Fíha, samé festivaly. skvelé prázdniny musíš mať:))
    a po ktorej knižne najviac túžim? THE DUFF. jedna z mojich najobľúbenejších kníh, zrejme skutočne najobľúbenejšia samotná, lebo ostatné sú už série. Zbožňujem ju a veľmi ma štve, že ju tu ani neviem zohnať nikde :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skvelý výber! THE DUFF je tiež jedna z mojich obľúbených kníh. :)

      Odstrániť
  2. Také prázdniny ako máš ty, by som chcela mať aj ja :) Rozhodne sa nenudíš!
    A ktorú knižku by som chcela mať? Tak určite Ak zostanem od Gayle Formanovej, ale v tej modrej, nefilmovej obálke od vydavateľstva Ikar. ^_^

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je pravda, ale aj som stále nevyspatá, lebo furt niekde behám. :D
      Viem, ktorú verziu myslíš. ;)
      Btw. Filmové obálky veľmi ani neuznávam.

      Odstrániť
    2. Veď ani ja filmové obálky neuznávam, preto ich väčšinou ani nekupujem :)

      Odstrániť
  3. Na festivaly a podobné akce sice moc nejsem, ale i tak ti to svým způsobem závidím. Za celé prázdniny jsem skoro nikde nebyla, ale na druhou stranu jsem si aspoň pořádně odpočinula :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ešte nie je koniec prázdnin, tak stále môžeš niekam vyraziť za dobrodružstvom. ;)
      A akú knihu by si chcela vyhrať ty?

      Odstrániť
  4. máš úžasne leto :) ticho v dobrom závidím :) the feud síce nie sú moja šálka kávy, ale skladba čo si sem dala je zaujímavá :)

    vybrat jedinú knihu? to je tazke, ale strašne by som si chcela prečítat Trone of glass :) zo všetkých strán počúvam len dobre veci o tejto knihe a serii :)

    OdpovedaťOdstrániť