Bláboly

Šaty robia človeka a vzhľad robí blog?

januára 26, 2016 Rea 1 Comments

Ahojte!
Oficiálne som doskúškovala v... stredu? Už si ani nepamätám, ale mala som taký "malý" upratovací záchvat (btw. vyhazdovanie starých vecí môže byť fakt terapeutické), že som sa nedostala ani k blogu. Teda až doteraz.
Dneska som celý deň venovala práve nemu, a preto (hoci ste si už asi aj všimli sami) by som vám chcela predstaviť Prázdnu Stranu v novom šate.
Dúfam, že sa vám nový dizajn bude páčiť, a že budete mať o dôvod viac sa sem vracať... mne to príde takto prehľadnejšie, tak hádam sa tu vysomárite aj vy.
Všetky články, ktoré sa týkajú blogu sú zoradené v hornej šedo-dúhovej lište. Stačí, ak myšku presuniete na PRÁZDNA STRANA/REIN SVET/CHALLENGE ACCEPTED/PIKOŠKY/HĽADAJÚ DOMOV. Pri niektorých sa vám dokonca zobrazia aj ďalšie podtituly, výber je len na vás. (BTW. Abecedná Knižná výzva a Knižná výzva 2016 bude ešte doplnená.)

Pod vynoveným logom blogu máte takú menšiu "slideshow" s poslednými článkami, bočný panel obsahuje základne info o mne (TMI), čo PRÁVE ČÍTAM, menšiu ukážku môjho INSTAGRAMu, moje obľúbené citáty NA INŠPIRÁCIU, najčítanejšie príspevky aka ČO VÁS NAJVIAC ZAUJALO, celý archív Prázdnej Strany - P.S. ČO SA UŽ STALO... , ktorý si musíte rozklikať a ak sa vám tu zapáči, MÔŽETE MA ŠPEHOVAŤ.
Spodná "stromová" (pochopíte, keď sa tam dostanete) časť blogu obsahuje už len všetky menovky alebo u mňa ŠPENDLÍKY, s ktorými som označila svoje články, vyhľadávanie, a to najdôležitejšie VIAC KNIŽNÝCH BLOGOV!

To by malo byť asi všetko, a ak by ste mali nejaké iné otázky, dotazy, postrehy na ďalšie vylepšenia, tak sem s nimi. Neváhajte a píšte mi!

Ešte mám na vás otázku... ovplyvňuje vzhľad blogu, či  ho navštívite znova alebo nie?
Záleží vám vôbec na dizajne?

Vaša odhodlaná Rea,
ktorá chce nakopnúť tento blog
a ktorá momentálne vďaka The 100 (povinne pozrieť, ak ste seriál ešte nevideli)
závisláči na tejto pesničke...


You Might Also Like

1 komentár :