Bláboly

Držte ma!!!

novembra 08, 2014 Rea 2 Comments

Idem sa posťažovať, takže pokojne tento príspevok ignorujte.

Viem, že som dlho nič nepridala, ale jednoducho... škola. A to nie je výhovorka, to je fakt. No a dnes som si robila úlohu na lexikológiu, pri ktorej som sa fakt natrápila a keď som ju dala uložiť (na našu "úžasnú" školskú stránku), tak mi vyskočil ERROR. 
Viem, že vám to môžete byť srdečne jedno, lenže ja som pri nej strávila hodiny svojho života (mám toho veľmi veľa aj bez toho, aby som to všetko písala od znovu) a teraz je všetko fuč, kaput, šluc, ništ. Len veľkými písmenami sa mi teraz vysmieva ERROR a kážeme mi, aby som sa skúsila prihlásiť ešte raz.
Nevedela som sa rozhodnúť, či sa idem vyplakať do kúpeľne (pretože to je moje plačúce miesto, nerada plačem pred ľuďmi), do niečoho si udriem alebo hodím notebook o stenu.
Išla som nato vylučovacou metódou.


Prisahala som si, že ma škola nerozplače. Moje slzy sú príliš vzácne na to, aby som si ich míňala na nejakú školu, úlohy alebo profesorov. Jedine keby ma vyhodili, vtedy by som si asi poplakala, ale takúto možnosť absolútne odmietam. 


Nooo... biť sa neviem a nie som ani agresívny typ. Plus, pri mojom šťastí, keby si idem teraz udrieť do steny, tak by mi to tá stena vrátila alebo by som si zlomila ruku.
Keď ruky stlačíte do pästí, majú byť palce vo vnútri či vonku? Nikdy si to nezapamätám...

A hodiť notebook o stenu je asi najviac lákavá možnosť, ale som si vedomá toho, že ho budem ešte potrebovať. Už len na písanie tej blbej úlohy.



Takže nakoniec som tu. Píšem článok o tom, ako mám toho veľa do školy namiesto toho, aby som išla písať celú úlohu znova  alebo sa učila na prezentáciu alebo na písomku, na ktorú nemám ani poriadne materiály alebo robila kopec užitočnejších veci... TYPICKÉ!!!

No viete čo?
Keď som si tu teraz vyliala srdce, hneď sa cítim lepšie a už sa snažím nad to povzniesť.

I don´t care. S týmito slovami končím psychologické okienko a dúfam, že ma napriek tomuto výlevu navštívite aj nabudúce.
Už menej nasratá Rea. :)

You Might Also Like

2 komentáre :

  1. Och dievča, nezávidím, ale sama dobre vieš že to prežiješ :)
    Ja mám iný prípad ale v tomto hraje moja lenivosť. Na budúci týždeň sa mi treba naučiť lingvistiku, ortografiu, teóriu literatúry a ešte do zajtra musím odovzdať článok do novín a ja? ... nemám nič :D drž mi palce a ver že môže byť horšie.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Prežijem, ale prídem o pár nervov a možno sa mi objaví na hlave prvý šedivý vlas. :D
      Och, som rada, že v tom nie som sama a niekto je tiež zavalený školou, lebo moje spolubývajúce sa nikdy!!! nemajú čo učiť. :D
      Držím ti palce, ale aj ty mysli na mňa tento týždeň. ;) Verím v pozitívne myslenie, takže to dáme obidve. Práve som sa rozhodla. :D

      Odstrániť